she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


So :)
30 March 2013 | 0 comments
So, assalamualaikum *bau belacan menusuk hidung* Ah apa mama masak hari ni. Wah hari ni dah 31 Mac. Sekejap je *ayat skrip* Em, cuti sekolah dah habis. Say hello to asrama the evil jail. Hem hem. So, time cuti sekolah hari tu tak pergi mana pun. Pergi toilet, pergi dapur, pergi tengok tv, pastu tidur. That's the routine. Just hari Jumaat hari tu, pergi Wet World Batu Pahat. Kira paling dekat lah tu. Aku tak mandi pun. Stres piker PBS. Nak-nak lagi folio PI tu. Wuuuuuuuuuu. Sekarang ni pun tak siap lagi. Tak sedar diri kejap lagi nak balik kut. So, kat sana, memandangkan aku tak bergumbira dan berjimba-jimbu kat sana, aku pun bawaklah kerja sekolah aku pergi sana. Bawak ah kertas warna, pen kaler-kaler, pensil, pembaris, pemadam and pen khat. Gambar kat atas tu bukti wahaha. 

Dan aku pun buat lah. Sampai lah ada seorang makcik ni dia macam pandang aku dengan pandangan pelik. Mak cik itu lah yang telah menyebabkan aku berhenti buat kerja folio PI tu. Entah apa mak cik tu monolog dalam hati. Adik aku semua dah hitam. Aku pun hitam sekali. Hitam sebab kawad. Maka aku tak nak menghitamkan diri aku dengan sesi penghitaman diri kat situ. Sekian :)

So, malam tu, sambung lagi. Pergi tengok The Croods. Sumpah comel cerita tu. Boleh pulak tu jumpa kawan sekolah rendah kat situ. Hem hem kenangan lama. Dan bila balik dah sampai rumah tu stres lagi piker pasal folio PI tak siap-siap. Kerhh kerhh. Sampai kena tegur dengan mama sebab stres je keje. Haha.

Sebenarnya, tujuan post ni bukan nak cerita pasal benda tu. Nak share benda ni je :)
So, so, em, jelesnya tengok kak Asma' pergi Korea wuuuu T.T Hem, so, never mind, Allah is the best planners after all :) K bye ._. Assalamualaikum.

#bak kata Nurin, ayat aku kat blog semua poyo ._. 
#bak kata Hasanah, semua ini poyoooooooooo ._.
apaper je lah kawan-kawan aku ni wehooo :D
#feel great and grateful to have friends like them :)

semua oren. 

FUTURE
PAST