she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Random Typing.
16 February 2013 | 0 comments

Assalamualaikum :) Wahaha hari ni aku jadi rajin nak menaip. Semangat. Esok dah balik. Lusa dah sekolah. Khamis mama n abah pergi umrah. 2 weeks kot. Hmm hmm sokay aku just harap something better. Nak cerita ni. Nak cerita *semangat tetibe* blog dah tukar template. Untuk kesekian kalinya yes. Bosan la menghadap yang sama je kan. Guna blogskin pun jadi lah. Asal tukar. 

Jadi, bagi tahun ni, 2013, aku kekal kelas Abu Bakar but nanti ada certain of us akan jadi 2 Othman. Hmm hmm. Terkilan ah jugak. Since 1 year duduk bawah bumbung yang sama then tiba-tiba kena separate? But ini semua demi ilmu. Redha. 2 Abu Bakar. Our KT is Izyan. Well known as Mek Yan. PKT is Irdeena. Kelas kitorang 31 orang but Omar 33. I don't know why the students of Omar is more than us. Entah cikgu. Main sumbat je kot. Lagipun since awal tahun kitorang baru ada 3 kelas je. Othman belum ada sebab cikgu tak cukup. As well, kitorang kekal happening, kekal macam tahun lepas, pergi DM pun nak berdua-puluh-empat-dua-puluh-empat orang. Just tahun ni kitorang dah boleh start turun lambat. Tak macam time form one. Sharp at 6 sila turun ke DM :) Tender DM pun dah baru :) I miss form one la. 

Pasal dorm pulak. I'm a Sumayyah's. Bawah katil 9A's candidate PMR, Kak Mira *Amin*. Dorm ni besarnya boleh memuatkan 28 katil but dorm ni 16 orang je. Kadang-kadang sunyi sangat dorm ni. Seriously, terlalu sunyi. Lagi-lagi hari Sabtu. Balik prep pukul 12 tu bila sampai dorm rasa macam krik krik krik krik. Nak bising pun rasa macam patutkah aku bising? Yeah, semua sisters nak belajar kot. Lagi-lagi PMR. Batch last katanya. Yang kitorang ni pulak batch first nak PBS. Berpusat segala. Enough fearing us la. Katanya tahun ni PBS sebulan tiga kali je. Ulang, katanya. But apa katanya. Take breath, deep. So, sejak diumumkan kena design baju dorm, I was the one yang bertanggungjawab untuk design baju dorm. Then last-last, pengetua mintak supaya semua diseragamkan. I was like asdfghjkl. Hua -.-

Aku tiba-tiba rasa kenapa aku jadi blank.Walhal time buat kerja banyak gila idea nak taip nanti. Em em aku lupa password Facebook aku lewls. Dah berapa kali aku tukar password tu. Tak ingat langsung. Tahun ni aku jadi pengawas. Berat tanggungjawab tu. Nak kena kawal perhimpunan, jaga kelas budak form one and so on. Masa ada ujibakat F1, aku tak rasa nak pergi. I don't know why. But aku doakan siapa yang pergi tu dapat yang terbaiklah. Entah, aku rasa dunia ni makin mengongkong aku. Makin berat dan memberat. Bila-bila je boleh terhempas. And trying to get up back with no help. Just shouting fills the air. Ah, tacing le pulak.

So, aku wonder macam mana dengan life aku time form three nanti. Pindah KISAS tak? Em em entahlah. Masih terlalu awal kot nak fikir. So, bye. Tak tahu la nak cerita apa lagi. Blank in mind full of butterflies wahaha ada manusia sudah merepek. Assalamualaikum :)
Budak kecik dan ketot serta banyak benda nak dicakapkan dan juga suka tampor orang tapi selalu tak kena sasaran serta kuat nangis, ini dia, aku persembahkan, adik sedara, Nur Arissa Haryani :)

PS: Still wondering and waiting and wondering and waiting lalala.

FUTURE
PAST