she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Year End First Giveaway by FNZ
19 December 2012 | 8 comments

Assalamualaikumwarahmatullah. Wah, tangan kepala lutut mata hidung menggigil tahap petala kelapan. Okey, tipu. Bagi aku ketawa kejap. HAHAHA akhirnya setelah 13 tahun hidup di bumi dan 2 tahun hidup di blog, ini adalah first time aku join giveaway *jakun sikit lewls* Okey, this giveaway was made by Fatin Nabila Zulhilmi. Beliau yang ajak aku join. Aku pun tanpa menunggu-nunggu dan tertunggu-tunggu pun join je lah. Alang-alang tak de kerja /ceh, macam kerja rumah tu tak banyak -.-/. Okey, aku bagi rules dia lah untuk mengisi entry ni. Tak syok aaa entry pe-pendek. Rules dia senang jah. But I think rules are made to be broken, huh? /wkwkwk/ These are the rules;
- Berwarganegara Malaysia. Bangladesh awal-awal kena kick masuk gol.
- Wajib follow blog FNZ.
- Follow Twitter FNZ /aku tak de Twitter, sadis sikit/
- Buat satu entri about "Year End First Giveaway by FNZ"
- Letak banner lip-lap lampu raya tu dekat entry.
- Tag dua orang rakan anda.
   Aku tag :-
   Khalifah Nurin dan Aina Farahin
-Letak link entry ni dekat comment box FNZ.

Okey, everything is done ^.^ Harap dapatlah menang. Tak kisah la hadiah apa pun, nak merasa jugak menang giveaway ni kan wkwkwk. Pemilihan pemenang berdasarkan Top Referral, entri best plus kreatif dan random.org. Sekian, Assalamualaikumwarahmatullah (:


FUTURE
PAST