she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Puteri Harbour Theme Park
09 December 2012 | 0 comments

Assalamualaikumwarahmatullah :) Bosan punya pasal, tiba tiba hari ni nak cerita pasal Puteri Harbour yang kat Johor tu. Hari Ahad lepas, my family had fun there. Mula-mula plan nak pegi Legoland, but certain problems menyebabkan tak jadi pergi situ. So, kitorang pun pergi lah Puteri Harbour. Not bad, permainan budak-budak banyak lah, dan ada jugak aku naik permainan yang dikatakan 'budak-budak' tu :b Start dari 11 pagi sampai 4 petang, sumpah penat gila. Ramai tak ramai tetap ramai, lagi-lagi hari Ahad. So, kalau aku bersyarah panjang-panjang pun tader guna, aku letak gambar je ek :}


Ini adalah gambar the only adik lelaki paling ngade-ngade yang tak de gigi sebelah tak reti sabor nak main.

Barney! Once, aku pernah minat dinosaur purple ni. Scary, besar gilaaaaaaa. Main hai-hai-bye-bye pulak tu.

Angelina Ballerina, kinda not as famous as Cadbury. Ohmy, aku kelapaaran. Starving. Btw, dancing tikus ni tak well-known sangat kut. Time tengah buat show, kasut dia terbukak. Aku dan Mama hanya tersenyum memerhati *ayat novel

Muka budak takut flash camera. Act, adik aku tak nak masuk sebab muka dia kena cakar dengan adik sedara aku before the day. Padahal dia lah yang paling eksaited sekali nak masuk tu.
Muka budak terkilan tak dapat ambek gambar dengan Pingu besau. Ambek gambar dengan Pingu kecik pun jadi la ek.

Ini adalah telefon Pingu yang sangaaaaaaaat comel. Siapa tak pernah tengok Pingu, pergi msuk dalam microwave.

This is the Bertie Bus. Macam roller coaster lah jugak. First time naik, dah pening woo -.-

Mata keretapi Thomas ni gerak-gerak. 

The Hello Kitty Tree is so cute :D

One of the mirror there.

The cute katak with big eyes and big mouth and big pipi. Whatever the name is.

Reben Hello Kitty. Aku shoot dekat-dekat. Suka gila gambar ni :3
Poor Hello Kitty in the prison waiting to be save :D

Cute enough. Buat aku starving.

Ini baju Hello Kitty yang menipu. Berat gila.


:)

Wargh, aku tak tau pulak internet lembab malam ni. Tak kesah la, yang penting dah update blog. Btw, tadi baru tengok Rise of The Guardians. Omg awesome habis naa. Apa yang penting, lagi beberapa minggu nak sekolah. Aku rasa macam SEKEJAP GILA CUTI WAHAI PENGETUA BAGILAH CUTI SETAHUN PLEASE *BUAT MUKA MINTAK MI REBUS* Kalau aku dah bosan gila, aku update la ek. Maybe seminggu sekali? Bye, assalamualaikum! 

FUTURE
PAST