she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Killer Tagging -.-
27 November 2012 | 0 comments
;}
Assalamualaikumwarahmatullah. I'm back, hewhew. Semalam dapat tag dari Aina Farahin yakni adik saya yang tak berapa nak cukup umur *satgi peti sejuk melayang depan mata* She tagged me in the Killer Tagging game. Apasal nama nye Killer Tagging game? Kalau ditranslatekan, permainan pembunuh tagging. Ahaha, merepek. Now, let's look at the rules. Yang penting aku tak mau tag sape-sape lepas ni. Malas la nak tag bagai. 

Some facts about this monster ;

- Suka online sampai pagi.
- Annoying, sometimes.
- Ada dua puluh jari.
- Have a great cikai phone since darjah 4.
- Tak kuat tidur, kut.
- Suka buat muka.
- Often asking myself, jerawat sape yang sesat kat muka aku ni.
- Suka chat offline.
- Ada adik-adik yang awesome :3
- Lesung pipit kat pipi kiri *lalala
- Aku tak tau, ape facts aku lagi ek.

These are the questions and the answers ;

1. Phone idaman korang apa?
    Telefon awam. Betullah.

2. Apa perkataan pertama yang korang akan katakan apabila nama korang disebut?
    Yes? Ye saye? Nak ape? Ha, kenape? Selain tu, buat muka ;}

3. Tab ke notebook?
    Peti sejuk Panasonic.

4. Samsung GSII ke Samsung GSIII?
    Apakah itu? Haha, budak ketinggalan zaman sungguh la.

5. Lagu yang korang rasa ada sedikit unsur kehidupan korang?
    Keep Holdin' On-Glee. Kut...

6. Suka headphone lebih ke earphone?
    Dua-dua tak suka. Dengar secara real lagi awesome maa :D

7. People roulette ke Chat round?
    Ask.fm lagi awesome :D *lagi sekali*

8. A Love like Mine ke Aku Suka Dia?
    Suuuu ri ram ohh suuuuu ri ram.

9. Describe your bff in 2 words.
    They're awesome, truly awesome {; *4 words boleh.*

10. Betty Boob ke Puss In Boots?
      Barbie lagi best kut.

11. Kenapa kita selalu jilat aiskrim dari bawah ke atas? Kenapa tak buat sebaliknya?
      Lumrah sains, kalau dijilat dari atas ke bawah, jatuh gedebuk gedebuk lah aiskrim tu. *Jawapan budak tak expert Sains.*


Soalan-soalan yang gilaaaa. Apaper je la, yang penting aku dah jawab kan? Sekian sahaja dari saya, ada masa ketemu lagi yaaaaaa *waving hands* Assalamualaikumwarahmatullah {;



ps : Nak kongsi something boleh? Cuba tutup sebelah telinga. Ada dengar bunyi macam berdengung, rite? Kata ulama', itu adalah sedikit bunyi api neraka yang sedang menggelegak. Nauzubillah. Plus, api yang diturunkan ke bumi ni adalah 1 per 70 api di neraka. Bayangkan, how hot is the Jahannam... muhasabah lebih baik {: Wallahualam.

FUTURE
PAST