she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Selamat Datang :D
21 July 2012 | 0 comments
Assalamualaikum.



Akhirnya, tetamu dah sampai :D I made this post because I look ramai people buat post pasal Ramadhan, so saya pun nak buat jugak lah. Sebenarnya, post ini ditaip ketika sedang membuat powerpoint Pendidikan Islam. #ayat tak boleh skema lagi ke. Kejap lagi dah kena balik asrama, err. Because kejap lagi dah kena balik asrama-lah, I did not plan to make a long-long-long story in this post lah kan. Hanya sekadar ingin mengucapkan [betulkeayatakunih]
HAPPY FASTING TO ALL MUSLIMS :)

Assalamualaikum.

#cukup menyampah dengan adik yang minum air depan orang tengah puasa. terajang jugak budak ni.

FUTURE
PAST