she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Next year.
25 December 2011 | 0 comments

Assalamualaikum :D

Whoa , hampir sebulan tak post kan ? Rindu ? Heeee :D pasan lebih je aku nih -.-
Kay , look at the tajuk . Yeah , as known , 2011 adalah tahun terakhir aku kat sekolah rendah . Well , tak payah bagitau pun korang dah tau kan ? So 2012 aku akan berada kat sekolah menengah . Oh noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo . Hambek kau , panjang punya NO tuh . haha .

Seriously , aku tak nak masuk sekolah menengah . Aku rindukan segala kenangan and memori kat sekolah rendah . Walaupun mama aku selalu cakap , " Kakak nanti mesti lupa kawan kawan kat sekolah rendah , " but , I hope , itu tak akan menjadi kenyataan .

Sekolah menengah ? Mama aku suruh masuk asrama waaak . Asrama . Hmm . Kind of weird . Aku gosok baju pun selalu berlubang , haha . pecah rahsia . Ape yang aku tau ? Makan tidur makan tidur . Haha .

But everything changes . Changes 360 darjah . Because ? Jeng jeng jeng . Silalah suspen ye wak .

Aku dapat masuk sekolah yang aku impikan . Weeehooo ! *gelak spesis baru* Sekolah Menengah Kebangsaan Johor Bahru , Johor Jaya . Well , sekolah tu lebih dikenali dengan nama SMKA Johor Jaya . Anyway , Alhamdulillah .

And , yess . Yesss . Asrama -.- haih . How could I face the asrama ? ape jenis ayat nih . Wait , asrama ye . Bukan asmara . Hau hau hau *gelak spesis baru lagi*

3 Januari aku akan masuk kandang . Kandang ape ? Kandang kambing . In other words , kandang is asrama . Itu istilah yang makcik aku bagi . Pelajar lain masuk 4 Januari , aku jeh masuk 3 Januari . Hau hau hau . Lagi  9 hari waaaaak :) Yepp , 9 hari . hik hoooook :3

All the preparations are done kecuali ... alat tulis . Ye la , malas nak masuk sekolah kan . heeee :D cuti sekolah nih memang bosan eh ? sebulan tu lah aku duduk kat kampung . tak de internet . ape aku buat sepanjang cuti sekolah ni ? makan makan makan makan makan makan . okay okay cukup -.- bace buku bace buku bace buku . tak bermakna aku tokoh murid aku bace buku je ye waaak . tapi dah banyak tengok tv . heee :D

Okay , until here then . Tak tau nak cakap ape . Btw , blog dah baru . Nak guna blogskins tak reti T_T Sadis sungguh . Oh , dan , I miss my friends :'D

Okay bye . Assalamualaikum . Kalau rindu cakap eh :D

PS . tahun depan blog ni akan sunyi sebab aku masuk asrama T_T 

FUTURE
PAST