she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Jyeah!
27 December 2011 | 0 comments

Assalamualaikum (:

Korang mesti perasan kan blog nih dah baruu? Kan kan? Yeah, aku dah reti guna BLOGSKINS. Oyeh oyeh. *jakun sikit* Blog nih edit sendiri, okay. Tak guna khidmat orang lain. Moo ha ha. Sebab tengok bloggers lain pandai guna blogskin, mustahil aku tak pandai pulak en?

So hampir dua hari tawu tak aku edit blog nih. Fuh, penat. *eksyen je lebih :P* Dan dalam dua hari tu la aku privatekan blog ni. Heeee :D Sorry ye waaaaaak (: Aku pernah test guna blogskin sebelum ni, tapi masa tuh blur gila tak usah cakap. Nak edit pun tak reti. Tapi bila tengok tutorials blogger lain, oh Alhamdulillah, akhirnya, macam ni lah blog aku.

First-first tu, lepas tekan Classic Template, aku tercari-cari mana la ghaibnya button Design. Sampai lubang cacing pun aku gali. Ceh -.- tak de lah sampai situ. Moo ha ha. Rupa-rupanya kena pandai main code. Hik hok -.-

So, how? Lawa? Buruk? Tak kesah la korang nak cakap ape, but it depends to my soul, rite? Heee :D Edit ni pun kira edit yang LAAAAAAAAAAAAST sekali untuk tahun 2011 sebab minggu depan dah masuk asrama T^T sob sob.

Okayy, bye-bye. Assalamualaikum (:

PS: novel banyak lagi tak habis baca. Moo ha ha -.-

FUTURE
PAST