she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Asrama , here I come .
29 December 2011 | 0 comments


Assalamualaikum (:

Wee hyo wee hyo . Tidur bangun tidur bangun , tinggal 4 hari je lagi aku duduk kat rumah ni . 3 Januari aku dah masuk asrama . Kenapa tiba-tiba aku rasa berat nak tinggalkan rumah ni ? Oh My Allah , let me leave the house peacefully and let me leave the house because of you , My Allah . Btw , all the preparations are done . Tapi packing belum . Malas aaaaaa .

Bila fikir-fikir balik , kalau aku masuk asrama awal , macam mana mama and abah aku nak tengok first day aku sebagai seorang pelajar sekolah menengah ? Macam mana mama and abah nak tengok aku pakai tudung labuh secara rasmi pada first day of school ? How ? How ?

Dan , macam mana mama and abah aku nak dengar semua cerita aku pada tiap-tiap petang aku balik sekolah ? Macam mana mama and abah aku boleh rawat aku kalau aku sakit kat asrama ? How ? How ?

Pernah tak korang terfikir sejauh tu ? Pernah ?

Kay , aku rasa entry kali ni touching . Moo ha ha . Because of aku tak tau nak post ape . Moo ha ha . Dari tadi tak habes habes MOO HA HA cuba MOO HE HE pulak , lain sikit :D

Wanna out . Kbaii ! Assalamualaikum (: Asrama , wait for my presence .

SKTSP , I will love you forever and always .

FUTURE
PAST