she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


2011 , I Will Miss You .
31 December 2011 | 0 comments

Assalamualaikum (:

Selak balik kalendar korang . Hari nih berapa hari bulan . 12 Mei ? Oh mekasih je laaaa . Meh , bagi hadiah :D dah hari last of 2011 masih lagi boleh buat lawak -.- okeh okeh series balek .

Oh My Allah , hari nih dah 31.12.2011 right ? Bila ingat-ingat balik , masa berlalu sangaaaaaaaaat cepat . Banyak memori aku cipta dalam tahun dua kosong satu satu nih kan ? Sekejap sangat masa berlalu . Rasa baru semalam masuk darjah 6 . Rasa baru semalam 1 Januari 2011 . Moo ha ha . 

Kan bagus kalau masa nih boleh diputar-putar balik macam Oreo . Heeee :D makan jeh tawu -.- 2011 nih la mengajar aku erti seorang pelajar . Ceh ayat tak boleh skema lagi keh . Tahun 2011 , aku mula ada Nikon . Tahun 2011 , aku and kawan-kawan aku sanggup berhujan dan berpanas kerana dahagakan ilmu daripada seorang insan bergelar cikgu . Tahun 2011 , aku dinobatkan sebagai salah seorang daripada beribu-ribu calon UPSR yang mendapat 5A . Ya Allah , sedihnya aku . Hanya engkau yang Maha Mengetahui apa yang terbaik buat Hamba-Mu .

Tahun 2011 , aku pindah rumah yang mana pada mula-mulanya aku bersungguh-sungguh tak nak pindah . Tahun 2011 , aku pakai baju biru , tudung biru , kain biru GELAP . Tahun 2012 , aku pakai baju putih , tudung putih , kain biru MUDA . Berbeza , totally berbeza . Nak jeh aku sarung balek kain biru GELAP tuh balek . But , itu tak akan mungkin terjadi lagi waaaaaaak ): Tak akan ada masa yang boleh diputar semula . TIDAK AKAN . Kejam kan statement tu ? :<

Aku tak tau ape perasaan aku sempena 2012 nih . Ade rasa excited sebab melangkah ke sekolah menengah . Ade rasa sedih yang amat sebab kena tinggalkan zaman persekolahan rendah . Ade rasa malas nak pegi sekolah . But , blog bukan lah tempat terbaik untuk meluahkan segala perasaan . The one on the UP there , ALLAH :'> Secara rasmi aku akan menjadi seorang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Johor Bahru pada tarikh 3 Januari 2012 . Awal siket , rite ? Hmm .

Oh sayunya aku nak meninggalkan kawan-kawan aku , sayunya aku nak meninggalkan tahun 2011 . Dah la aku tengah dengar lagu Kenangan Terindah nih :'< Oh sedih yang amat . Bila aku tengok balik semuaaaaaa gambar dalam Nikon aku , oh My Allah , itu adalah kenangan TERHEBAT . 

Aku tak sangka 2011 akan berakhir dengan sangat cepat . Yupp , sometimes we cannot believe what is in front of our eyes . Aku sayang sangat dengan dua kosong satu satu . Aku tak tau kenapa aku tak boleh lupakan semua kenangan aku dalam tahun 2011 . The memories tuh tak cukup nak kira dengan jari-jari tangan dan jari-jari kaki . Uncountable memories ! Oh memories , never get out from my mind , promise ?

Tahun depan aku dah jadi pelajar sekolah menengah . I need to focus , no play-play lagi aaaaaaaa . PMR nanti aku kena dapat 9A . Make my parents smile because of me ;> Don't ever make my parents disappointed because of me . Amin . PMR , 9A++ , I will hold you tight :D

Okeh , done for today . Assalamualaikum, dear (:

2011 , I WILL MISS YOU SO MUCH . 2012 , WISH YOU ARE THE BEST YEAR . AMIN

FUTURE
PAST