she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


SKTSP ♥
26 November 2011 | 0 comments
Salam :DD
Wah sudah lama kot tak post . Because ? Malas . Yepp , malas . HAHA .

Okay . 18 November 2011 . Yepp , hari last kot ! Err , hari last . Macam sekejap jep kan 2011 nih . Macam baru semalam start sekolah dengan perangai bodoh-bodohnya , dengan pakaian selekeh-selekehnya . HAHA . Mase tuh UPSR jauh lagi . Bulan Januari dengan bulan September kann , UPSR . Hmm . Rasa sekejap sangat .

Time tuh masih kanak-kanak lagih , setiap kali waktu rehat jehh mesti pegi library ( untuk aku la ) Ye lorh . Sebab takot kena marah dengan cikgu :DD Time tuh ikot je ann cikgu suwoh ape .

But bila dah lepas UPSR , ah , lantak kau la nak pegi library ke tidak ann . Time tuh rasa dah merdeka sangat sampai sombong ann . -.- n then bila dah kena marah barulah terkedek kedek sambal keledek nak pegi library . Kan kann ?

N then bila dah nak dapat result tuh la sebok sebok nak menyesal . aku lah tu , hew hew . Hmm .

Dan , bila dah last day tuh , Ya Allah , sedih gila kot nak tinggalkan SKTSP :'<  Ye la , 6 tahun belajar kat situh , n then nak tinggalkan sekolah tuh ? Ya Allah , seriously memang tak boleh tinggalkan :'<

Rindu jeli kelapa , rindu pak guard , rindu dewan , rindu mi hun sup sekolah , rindu library , rindu dataran kejat , rindu bilik SPBT , rindu surau , rindu makmal sains , rindu makmal komputer , senang citer , rindu semuanya .

Okayy , dan , hari last tuh la sebok dengan jamuan , jamuan , jamuan ! urgh , saket hati lah der .

Setiap pertemuan ada perpisahan . Oh hakikat yang sangat menyakitkan hati >_< muka comel :PP ergh , hakikat tuh , hakikat tuh , hakikat tuh yang sangat yang amat memeritkan hati .

Oh Ya Allah , sayang gila lah dengan sekolah tuh . Kawan aku sejak darjah 1 ; AWIE . Sejak darjah 1 tuh . JYHA . Sejak darjah 1 tuh .  FATIN . Sejak darjah 1 tuh . RISHA . Sejak darjah 1 tuh . >_<

First first aku fikir yang 2011 nih memang tak kan best lah , ye lah , UPSR , PEKSE , PEKSE , PEKSE -.- but at last , oh Allah , best yang amat .

Thanks Allah cause making my 2011 perfect as perfect as it can be <3

Thank you Allah , Mama , Abah , all teachers , Awie , Halimah , Jyha , Aliah , Aina , Risha , Izzah , Izzah Anw , Amiratul , Fatin , Arissa , Aqilah , Ixora , Shazleen , Amira , Nik , Aqilah (S) , Hani , Asyiqin , Aini , Ellyna , Zahirul , Megat , Daniel Arif , Haireyzan , Izzat , Andek , Rahim , Luqman , Wildan , Nazif , Along , Farol , Syazwan , Daus , Arif , Shafiq , Zul , Nabil , Ameer and YOU , YOU , YOU :)

Hmm . So , SKTSP , assalamualaikum sayang :') I love you , SKTSP , so much .

Okay bye . Touching eh ? HAHA . Salam :)

 p . s : soalan interview tadi kat SMKA Johor Jaya cam tak susah pulak ann . bahasa arab -.-

FUTURE
PAST