she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


#071
07 October 2011 | 0 comments
Salam . Saya nak cerita pasal jungle trekking kat camping semalam punye semalam . Najihah kate post bosan sebab pendek sangat -..-

Jungle trekking ada kilang coklat cadbury . Yes , kat hutan ada kilang coklat cadbury . Ada macam - 2 kilang coklat . Beryl ' s ada , Vochelle ada . Yes , kilang coklat . :D

Psst . Percaya ke ? Sape percaya tuh memang ' pandai ' sangat . Kat hutan ada kilang coklat kah ? -.-

Kilang coklat tu ialah kilang lumpur . Woo best ah lalu kilang coklat tu sampai kasut tenggelam sampai ke bawah . Dah la saya tak bawak kasut spare -.- Nasib baik kaki tak tenggelam . Ada beberapa peserta yang nasibnya agak kurang baik . Kasut terus ditelan lumpur . Oh sedaaaaaaaap . Kenyang lumpur tu . #haha kejam en en en .

N then , Risha kena gigit pacat . Dia suruh tolong . Saya pun tolong . Saya kan budak baik . Tapi pertolongan saya nih pertolongan luar biasa . Tolong tengok . Hihi . Hebat kan ?

N then , time dah masuk hutan tu , hati dah berazam tak nak masuk air . Tak nak kasi kasut basah sebab tak bawak kasut lebih . Tapi azam tinggal mimpi je la . Kasut saya basah macam tak boleh basah lagi -.- Nak kering sampai satu hari . Sabau je la .

N then , ada sorang budak Chinese ni . Tengah gelak - 2 dengan geng dia , tibe - 2 ada la pulak pacat yang tak ingat alamat rumah mendarat kat lengan dia . OMG . Mula - 2 budak Chinese tu ketawa tapi lama - 2 nangis . After that , ada la orang tolong alihkan pacat tuh dari lengan budak Chinese tadi . Orang tu masukkan dalam botol . Whoaaaaaaa . Dah gemok dah pacat tu . Eii . Mengerikan sungguh -.-

Saya n Aqilah satu khemah . Actually , setiap khemah ada 5 orang . Khemah tu besau - besau . Khemah saya ni kecik je . So khemah saya dua orang la . Wahhaa memang selesa ahh .

Tidur jangan kata tak cukup , terlebih cukup . Hoho . Then ada la sorang cikgu ni pasang lagu Mr . Simple Super Junior . Oh . Macam kenal je en en en . :>

Makan satu hari 6 kali . Pfft gemok jugak jap lagi .

Okay enough lorh . Penat nih . K bye . Salam .

Nota : Oh tersuka lagu Mr Simple dahh . :D

FUTURE
PAST