she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


16 September 2011 | 0 comments
Assalamualaikum .
Hari ni betul - 2 freedom . Although hujan , tapi saya tetap buka komputer . Mwehehe . Kejapp lagi meletup macam mana ? Beli lah baru !
Yesterday , habes ujian Aptitud , terus meluru ke kantin . Woo . N then , ada sesi bergambar dengan gang . Amazing ! Truly amazing .
N bawah ni , salah satunya . Curi dari efbee Najihah . Mwehehe.

P / s : Muka aku sungguh . . . mengerikan .

Yang bawah ni , curi dari efbee sendiri . Mwehehe .


The first and the last UPSR in our life :>

Okay . Ayah Zahirul bawak DSLR . Nikon DSLR . D5100 kot . Ohh saya n Najihah , ohmygod . Jeles T^T
N , balik dari sekolah semalam terus pegi Jusco . Had a fun time there . Memang melantak habes ahh dekat MPH . Lantak ape . Mwehehehe . Dah merdeka kannnn .
N then , sempat tengok - 2 DSLR . Ingatkan nak beli semalam , tapi duit tak cukup T^T sadiss sungguh .
N then , malam tu , rumah Najihah ada marhaban . She invited me n the gang to go her house last night .
Saya orang pertama sampai . N then , lepak kat situ memang tak ingat dunia .
Banyak tangkap gambar tapi sorang pun tak upload lagi . Saya tak bawak kamera . Arissa tak bawak DSLR . Ceh -.-
N then , sharp at 10 . 31 p.m . #haha sharp lah sangat , kitaorang dah nak balik .
Last picture , sempat ambek gambar kat tangga .
N then , balek . Sampai rumah . Bam . Tido .
K bai . Tu je lah . Bye . Salam .

FUTURE
PAST