she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


24 September 2011 - Had Time With Friends !
30 September 2011 | 0 comments
Assalamualaikum ! Wahhaaa mood baik ! :D

24 September 2011 , saya dan kawan - kawan dari kelas 6 Mahir , 6 Pintar , 6 Pandai n 6 Cerdas ada rayaaaaaaaaaa . Syok ! Series , tak rasa penat pun .

Start pukul lapan , Halimah n Izzah Anwar tumpang saya . Kitaorang heading taman jalan 8 a.k.a. taman Perdana Terraces . Sampai - 2 , tak ramai yang dah sampai .  N then , lepas semua dah sampai , kitaorang gerak pergi rumah Arif Hilman . Tak jauh pun . Sampai - 2 je kat rumah Arif , having breakfast lah . Kebuluran agaknya :D


Arif ada adik . Adik dia coooooooomel sangat . Nak upload gambar dia kat sini , internet lembab kalah kura - kura tahuuuu -.- Okay , then kat rumah Arif , kitaorang jadi budak - budak . Tengok Upin Ipin :>

Then , pegi rumah Wildan . Sampai kat rumah Wildan , air dah terhidang but tawar . HAHA . Wildan yang buat , patutlah . Mwehehehe :>

N then , dari rumah Wildan , pergi rumah Aqilah . Sampai kat rumah Aqilah , mummy Aqilah keluarkan baby . Oh , comelnya . Baru dua minggu . Kitaorang makan makaroni + sup kat rumah Aqilah .
After that , heading rumah Aina pula . Sampai - 2 je , ada yang serbu piano Aina dulu . HOHO jakon agaknyaa :>
 Lepas tu , pegi rumah Zahirul . Along n Fahrur kena bawak beg . Kesian :> Anyway , diaorang sporting woo . Sampai kat rumah Zahirul , ada sudu kaler pink . Ada Cadbury . Ayah Zahirul bawak turun Nikon DSLR D5100 . Wahhaaa saya punya Nikon DSLR D3100 . #wanna fight ? HOHO .

N then , dah pukul 11 . 00 . Mula - mula ingatkan nak pergi rumah Teacher Patimah but , ada yang tak setuju . Gaduh tengah jalan . Muahahah . #cam budak - 2 -.- . Last - 2 , pergi rumah saya . Wahhaa masuk Fairways pulak . Dah makan , budak pompuan sempat tengok cerita Korea . Oh saya tak minat okay . N then , ada pulak iklan Jessie J . Time ambek gambar ramai - 2 , semua orang nyanyi lagu Price Tag . #tak malu HAHA -.-

N then kitaorang keluar dari Fairways , heading rumah Fatin . Kat rumah Fatin , Ustaz Herman datang bersama isteri beliau . Lawa :> N then , solat Zohor kat rumah Fatin . Budak lelaki solat kat masjid . Luckily rumah Fatin berhampiran dengan masjid . Budak laki solat cepat -.- #jemaah kot . N then dapat duit raya dari Ustaz n isteri beliau . Time kasih ustaz :>
After that , heading rumah Izzah Anwar . Saya sempat tukar selipar dengan Along . Aliah kata ada orang jeles . Entah laa . #sape makan cili dia yang terasa :>

Then , kitaorang pegi rumah Abu . Dan sekali lagi Ustaz datang . Bersama isteri beliau . Kitaorang kat rumah Abu tak lama . After that , kitaorang straight pegi rumah Halimah .


Kat rumah Halimah , semua senyap . Cover - 2 la tu . HOHO :D Dan sekali lagi , Ustaz datang bersama isteri beliau . Ustaz nak ikut raya kot . Hihi :>

N then , pegi rumah Najihah . Kat rumah Najihah , bateri Nikon tinggal satu je . Peh bengang gila -.- Time tu la semua nak ambek gambar . Haih -.- n then , mummy Najihah tolong ambekkan gambar kami ramai - 2 .
After rumah Najihah , kitaorang pegi rumah Andek . Time tu dah nak hujan tapi nasib baik rumah Najihah n Andek dekat je . Kat rumah Andek , semua relax dulu . Aina n Najihah panaskan kuah laksa . Mereka sempat masukkan cili . Buat pedas . HOHO . Muka tak malu kan . Budak laki sempat main game . -.-

After that , saya sempat rembat basikal Arif . hoho :D kami menuju ke rumah Cikgu Kasmah . Oh cikgu . Dah lama tak jumpa cikgu . Sangat rindu lah :D Alhamdulillah cikgu masih ingat kami lagi :'> Terima kasih cikgu  :D

After that , kami menuju ke rumah last . Rumah Shafiq . Unfortunately , sampai - 2 je , Nikon habis bateri . Ceh -.- saket hati . Mama dia buat kek coklat . Sedap woo . Najihah tambah banyak kali wahhhaa :D

Kalau dah namanya rumah last , mestilah pegi taman kan . Luckily , depan rumah Shafiq ada taman . So enjoy la kat situ kan kan :> Halimah cuba naik basikal for the first time of her life muahahah :D Luckily , basikal Arif Hilman ada stand kat belakang dia . Saya bawak basikal , Halimah stand kat belakang . Whoa hebat . :D

After that , 6 . 30 almost la . Time untuk balik . Balik tu , saya , Aliah , Fahrur , Razin , Arif Hilman n several people lagi balik jalan kaki . Memang best , semua dah balik . Lastly , Aliah bagitau saya yang Zahirul balik jalan kaki with Elen n Jeyhan . Lorh , asal tak bagitau ? Kalau tak boleh balik sesama . Rumah depan - 2 je . Ah , biarlah .

Aliah tumpang rumah sampai pukul 7 . Oh , it ' s the best day ever #best day ever . Lagu spongebob . HOHO :D

Truly amazing . The best RPP after all . Sorry tak dapat upload gambar . Broadband ni tak boleh lambat lagi eh ? -.-

K salam . Bye . :>

Nota amazing : The best day ever , sape eh yang nyanyi lagu ni kat kelas hari tu ? :P

FUTURE
PAST