she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


♥ A Very Great Birthday. ♥
13 May 2011 | 0 comments
            Salam para bloggers,

            Yet. Hari Khamis minggu lepas. 12 Mei. Faham-faham sendirilah yee. Tengok tajuk pun dah faham. Kan kan? Kalau tak faham, pergi masuk tadika balik.

             Okey, lets start this story-morry.

             12 Mei. Nasib baik daku tak datang lambat hari tu. Kalau tak, berhambur keluar semua air liur kena maki-hamun sebab datang lambat. Hee. And then, sampai-sampai je kat sekolah, Azwidah merangkap bestie saya dunia akhirat meluru ke arah saya sambil ''Adleen! Happy birthday!'' Oh, betapa indahnya detik tu. :D

               Then, Aqilah iaitu mentee saya dalam subjek Bahasa Inggeris said to me '' Adleen! Selamat hari jadi!'' Thanks Qilaaa.

                And then, Halimah merangkap bestie saya dunia akhirat dengan tali beg yang tercabut datang kat saya sambil ''Adleen! Happy birthday!'' Oh, Halimah, thank you very much.

                 Selanjutnya, Aina Syuhadah. Yet, bestie saya jugaa. ''Happy birthday, Adleen!'' :)

                  And then, saya jalan ke kelas. Sesampainya di kelas, ''Happy birthday Adleen!'' Izzah Anwar said. Sambil-sambil bagi hadiah. Teehee :D

                   Ramai lagi woo yang ucap Happy Birthday kat saya. Kepada yang tak ditaip namanya di sini, saya mintak sorry. Anyways, all of you are the best! :D

                    Waktu rehat, terima kasih kepada 'seseorang' kerana wishkan saya Happy Birthday walaupun menggunakan orang ketiga iaitu Fatin.Thank you so much Fatin! :) Oh ya, terima kasih juga kepada 'orang yang berkenaan'. :)

                     Waktu rehat. Shazleen panggil saya. She said that someone want's to meet me. Oh siapa lagi kalau bukan Ustaz Herman. Saya dapat hadiah daripada Ustaz. Cadbury :) Time kasih Ustaz. :)

                      Walaupun tak ramai yang bagi hadiah, but this is the best birthday ever. Saya mengharapkan parents saya bagi DSLR. *Hehe berangan je lebih :P* Tapi, apakan dayaku... tak de pun DSLR. T________T At least, dapat jugak hadiah.

                        Oh ya, thanks Amiratul sebab bagi teddybear hijau yang cute lagi kecikk tu. Saya suka sangat teddybear tu. Thanks Ami. :)

                        Thanks Elen because bagi hadiah notebook. :)

                        Arigato gozaimas semua! ♥ ♥ ♥ :)

                        P/s : I'm waiting for the present on this Monday for someone. :) Saya tak boleh jangka apakah hadiah tersebut. I'm waiting. :)

                        Enough until here then. Really love this awesome 12th birthday. ♥            


FUTURE
PAST