she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Oh, Stress Dengan Periksa :3
21 May 2011 | 0 comments
            Assalamualaikum...

            
                                                 :3 I want THIS

                    Okey okey. Balik kepada tajuk. Yep, saya dah lama tak meng-update entri. Ahh... tau-tau sendiri laa. Periksa mehh.

                    Bulan Mei, pra UPPM 2 hari tu. Argh! Keputusan sangat tak memuaskan! 4A1B :3 Ape yang B? Ape? Ape? Sains. :( Itu pun near miss! 78%. Aduhh.... yang mata pelajaran teras lain A. Bila dicampur tolak bahagi dan darab segala bagai untuk dapatkan peratus sebenar, 88.4. Kalaulaa aku 5A, adeh. Melepas melepas >.<

                      The conclusion is... I'm very low in Science :(

                      And then, minggu seterusnyaaaa. Ujian sekolah agama pulaa. Urgh! Kepala pun sudah berat semacam je nihh. Mampukah? Mampukah?

                       Minggu depan pulaa. The real UPPM 2. Mase ni laa cikgu-cikgi nak buat sukan segala bagai. -.-'' Annoying betullaa hai.

                        Dah tu, saya punye jadual UPPM 2 hilang! Urgent! Tidak! *Apelaa aku nihh. Ini ke pemimpin?!*

                         Makin lama... mata saya nihh makin merah pulak waktu malam-malam. Saya nak study malam-malam, malam-malam tu laa mata buat hal. *Heh. Alasan orang malas :P*

                        Novel punyelaa bertimbun aku tak bace lagi. Study satu hapak pun belum lagi. ==''

                          Saya ni teruk, bukan? Jangan tiru macam saya, time kasih. :P

                           Oh, doakan saya yang terbaik untuk UPPM 2 nanti. Cikgu-cikgu dok kate, '' UPPM 2 kali ni susah sikit.'' Hahah. Amek kau, Leen :P

                            Oh, pray for me. Arigato gozaimas. Hee :D



                            Oh, lupa. I'm also waiting for the Pertandingan Mengarang Peringkat Negeri. Bilalaa pertandingan tu ye?

                    Anywayss, good luck for myself.

                    Trimasss and need to go now. Babaii! :)

                    P/S : Yet, I'm smiling because...

                          
                                           Aww. :3

FUTURE
PAST