she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Happy Mother's Day :)
10 May 2011 | 0 comments
            Assalamualaikum all da readers,

            Sorry. Dah lama tak meng-update blog nihh. Bukan ketandusan idea, tetapi disebabkan kekangan belajar. Well, you know it.

            Okey, back to the topic. Yep, saya tahu saya dah terbabas dua hari. Mother's day 8 Mei, kan? Tapi, saya saje-saje taip hari ni, 10 Mei. Alaa, lambat dua hari je, tak pe kann.

             Okey, kebetulan 8 Mei hari tu saya ada English Workshop with Mommy Deeba. Pagi-pagi lagi dah bangun and terus straight heading ke Hotel Selesa. Disebabkan tak mau lambat, pukul 7.15 pagi dah bertolak.

                Luckily, pukul 8.00 dah sampai. Workshop tu start pukul 8.30. While waiting the others, kiteorang yang dah sampai nihh dengarlaa lagu. Never say Never, That's What Friends Are For and so whatever. And then, sharp at 8.30, start.

                  4.30 petang, Workshop tu pun melabuhkan tirai. Saya tau dari pagi tadi saya tak ucap langsung any 'Happy Mother's Day' kepada mama saya. Oh Ya Allah! Saya terlupa gilaa. Syok sangat dengan Workshop tuhh. =='

                    Sampai je rumah, saya jalan ke bilik mama saya perlahan-lahan. Nasib baik masa tu mama saya tak de dalam bilik. Cepat-cepat saya letak hadiah saya. And then, saya keluar dari bilik dengan muka selamba badak. Buat dunno sudahlaa..

                      Kira-kira pukul 6.30 petang, saya tengah duduk-duduk kat dalam bilik. Tiba-tiba mama saya masuk sambil peluk saya. Oh, sediakan tisu dulu ya! Jangan sampai meleleh hingus. Oh, saya berasa amat segan. Teehee :D *aku nihh memang sudah tak betul*

                       Oh, itu saje untuk kisah Mother's Day 2011 saya.

                        And minggu ni ujian. Ujian Pra UPPM 2. Oh, soalan Bahasa Melayu Pemahaman memang susah gilaaa! Saya dapat 85 je. Itupun nasib baik dapat bonus. Oh, arigato gozaimas cikgu. I love yo so much *saya nak peluk cikgu kuat-kuat* Yang paling highest dalam kelas saya pun 93 je. Aduhh.

                          Math senang sikit sebab Math dah biasaaaa. Bahasa Inggeris pun senang. Paper 1 saya dah salah dua. T______T Paper 2 tak de masalah.

                            Sains. T__________T Honestly, saya memang low dalam Sains. Tapi, hopefully saya dapat A. 80 pun okeylaa daripada tak dapat A langsung. Amin T____T

                            Enough until here. Itu serba-sedikit kisah minggu nihh. Harap korang semua terhibur, terkejut, terketawa dan pape sajelaa ye. Oh, dua minggu lagi UPPM 2 pulaaaa. Haduii...

                             Baiiii. :)


FUTURE
PAST