she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Korang Terfikir Tak?
26 March 2011 | 0 comments
            Assalamualaikum semua,


            Semenjak kebelakangan nih, rata-rata saya edit blog hasil daripada tutorials blog-blog yang cun melecun lagi cantik lagi meletup tu. Dan.. rata-ratanya perempuan. Saya ulang sekali lagi... BLOG PEREMPUAN. Tak tahu maksud perempuan? Pergi ambik Kamus Dewan sana.


            Korang perasan tak? Tapi, niat saya bukanlaa hendak mengatakan yang lelaki ni kurang bersosial. Ade jugak lelaki yang berblogging. Seperti... err... saya pun tak tahu. Pepandailaa korang cari ye nanti. Muahahaha. Gelak kejam >:D


            Perempuan je yang khusyuk menghadap komputer selama berjam-jam semata-mata berblogging, berfacebook dan segala bagai lagi. Termasuk Adleen Farhana. Keh keh.


            Hmm... hmm... ape yang aku dok fikirkan neh?! Huh.


            Back to the topic. Lelaki ade ke yang ralit menghadap komputer selama bertahun-tahun berjam-jam lamanye semata-mata berblogging? Tak silap saya, tiada. Ade laa sikit-sikit. Ataupun mungkin banyak? Entahlaa. Siapa ade jawapan yang sahih lagi munasabah, silalaa jangan malu-malu dinosaur kucing, kongsikan komen korang kat sini.


             Sebenarnye... saya tengah bosan tahap gaban. T_______T Huh. Aku nih.. bukan nak pergi bukak buku. Eh... saya bukak. Saya tengah bukak MUKA BUKU ni.  Keh keh keh. Buku jugak tu kan? Ngeh ngeh.


              Ohh.. terima kasih kerana sudi membaca bebelan saya yang sangat bosan nih. Terima kasih.


              Okeylaa... esok saya ade program mentor-mentee. Babaii! ^^


              P/s: Blog saya dah cantik SIKIT jehh. Punyalaa bengong kepala otak aku nak cari button segala button tuh. Hua hua. Oh ye, doakan kumpulan nasyid saya ye!



FUTURE
PAST