she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Entri ini tak ade tajuk
25 March 2011 | 0 comments
              Assalamualaikum readers,


              Saya baru balik dari tuisyen nihh. Rajin betuii bukak blog. Bukak buku tak nak. Ceh. Ngeh ngeh.


              Setiap hari jadual full.... macam iklan Milo Fuze tuhh. Padat dan maksimum! Tak terkira betapa banyaknya kelas tambahan a.k.a. Kelas Hikmah yang terpaksa kena saya pergi. Bukan saya sorang, semua murid darjah 6 kena ikut sama jugak. Huhu.


               And then, petang sekolah agama. Dan... malam tuisyen. Ohh... kejap. Berapa kali saya nak ulang tajuk nih?! Huh. Tak ape. Sekadar membebel.


                Tapi, saya menyempatkan diri untuk membukak blog, Facebook, Photobucket, Yahoo san segala bagai lagi laman web. Patutnya bukak weekends je, tapi saya dah melanggar pantang larang ibu bapa saya. Huhu. Sadiss. Kejam. Tolong jangan sesekali contohi perangai buruk saya nihh. Keh keh.


                 Esok ade kelas tambahan. T____________T Ah. Penat penat penat. Ditambah lagi dengan presentation-nya, buku skrap-nya, and so whatever-nya. Huh.


                 Tapi, tak ade laa saya nihh sampai lemas, sampai pengsan, pitam. Tiada. Tiada. Macam kena tekanan jiwa perasaan je gayanya.


                


                     Agagagagagaga. Mata pun dah merah nihh. Dah jadi ikan busuk. Sebenarnye, saya sedang mempraktikkan ape yang diajar cikgu tuisyen tadi. Mentang-mentang belajar tentang Food Preservation. Ye tak? Ye tak? Ye tak?


                      Opss... tertidur selama 1 abad saat sekejap. Dahsyattun. Heh. Aku dah merepek. Padah makan kerepek terlebih peket. Hua hua. 


                       Tidak! Lusa ade mentor-mentee dengan pelajar UTM. Syokk. Isnin sekolah balik. Tau tak, betapa bencinya saya dengan jadual yang SANGAT padat tuhh?! Argh. Saya nak jerit tak ade suara. Ehek ehek.


                        Semalam punya semalam, hari Rabu. Perlawanan bola sepak antara sekolah saya dengan sekolah-sekolah daerah Kulai (tak silap laa).. Alhamdulillah, sekolah saya dapat Johan. Sekarang ni tengah musim bunga sukan ke? Entahlaa... tiada jawapan yang tepat lagi pasti lagi sahih lagi....


                         Cukuplaa bebelan saya ni. Saya pun dah blank. Tak tau nak isi ape lagi.


                          Toodles~

FUTURE
PAST