she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Agagaga~
22 March 2011 | 0 comments
         Assalamualaikum dan hai hai hai,


           Urgh... penat! >< Cuti sekolah satu minggu tak rasa macam cuti sekolah. Huh. Sabtu until Selasa sekolah dah chop dulu, ade kelas tambahan. T__________________T


            Khamis, malam tu ade nasyid dan kena buat preparation untuk kem esok kat UTM. Dengan buku skrap Kajian Tempatan, dengan presentation Science, agagaga. Penat penat penat. Kejap. Korang tau tak maksud PENAT? Kalau tak tau, pergi ambik Kamus Dewan. Pepandailah korang cari sendiri ye.


             Jumaat until Ahad, kem ICT kat UTM. Rugi sape yang tak join... best! ^^ But, hari Ahad tuh, sampai-sampai je rumah, saya dah terkulai layu. Hua hua hua. Jangan tanye sebab ape. Sebab? Ngantuk! T_____T


             Nasib baik buku skrap Kajian Tempatan sempat siap, kalau tak, padan muka kaulah, Leen. :P


             Ah... so ngantuk! Saya sedang menaip sambil tidur. Percaya tak? Ahahahah. Tipuu je. Tapi, cuba korang buatt. Keh keh. Sape boleh buat, saya tabik spring kat korang.


             Okey... nak pergi Sekolah Agama nih. Adoii... Ihya'a. Lupe laa nak isi. Hahah. Padan muke lagi sekali kau, Leen.


             Dengan mata yang separuh tertutup, badan yang tersengguk-sengguk, saya minta diri dulu. Papaii! :O (menguap tapi tutup mulut :P)









FUTURE
PAST