she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


BORING-nya... alahai!
01 February 2011 | 0 comments
               Hai hai. Peace semua. Assalamualaikum.

               Ohh.. saya tengah boring tahap GABAN neh. Gaban pun kalah kalau lawan boring dengan saya. Ngeh ngeh.

                Err.. cantik tak blog baru neh? Ngeh ngeh. Saya dah reti edit belog dah. Tepuklah sikit! Tepuklah! Tepuk! (Sorry, tiba-tiba jadi nenek garang.)

                Ohh.. terima kasih kepada sesiapa yang tepuk tangan. Terharunya. Huahua. Ohh.. Adleen Farhana sudah merepek-ing. Ngeh ngeh.

                Kalau bab merepek-ing, nombor satu. Haish..

                Otak ni ada jugak terfikir nak buat tuto segala tuto. Tapi.. entahlah! Macam malas pun ada. Tunggu ramai follower nantilah. Lagipun, abah dan mama saya tak de ubat yang boleh merawat penyakit malas tahap beruang kutub Utara neh. :D

                 Dasar pemalas betuii aku neh. Isk..

                 Berlazy-lazy waktu cuti. Tak ape kan? Hehehh.

                 Err.. jangan ibaratkan saya seperti kucing gemuk lagi gebu neh. Eh..eh. Ini bukan kucing saya. Ini saya curi dari Encik dan Puan Google. Keh keh.



P/S : Sila abaikan gambar neh. Tak de maknanya kalau korang terlebih rajin kaji siasat gambar alah neh.


                     Oh. Saya sudah menjadi MEREPEK-QUEEN yang paling terhebat pada abad ini! Huahuahua. T__T

                      Ohh.. sudahlah. Saya pun dah penat nak membebel, dah penat nak merepek dan saya nak letak jawatan saya sebagai Merepek-Queen.

                       Sekian,


< Tandatangan baru saya. Ehem..ehem.

FUTURE
PAST