she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


First Day in Da School!
30 January 2011 | 0 comments
                     Salam,

              Ngeh ngeh. Sempat mencuri pakai lappy kejap hari ni. :D Ok. Tengok tajuk. Tenuuk betul betul. Kalau tak nampak, pergi ambik magnifying glass.

               Haa.. jom, saya nak mula blabbing.

               Hari pertama sekolah. Sebagai seorang pengawas perpustakaan yang bertauliah, (Eceh!) hari Isnin memang WAJIB pakai vest yang menyesakkan. Sesak nafas den. Huhu.

               Wah! Memang segak.. ehem. Ehem. Tepuklah tangan sikit. *Pap. Pap.

               Dah sampai sekolah, nasib baik tak lambat! Fuhh.. beratur kat dataran kejat.. alah! Barisan belakaaang sekali. -_-. Hambek kau, Adleen.

               Selesai mendengar cikgu memberikan ucapan, masuk kelas. Pagi-pagi urat otak dah tersimpul habis. Kena buat segala bagai kerja Matematik. Hadehh..

               Otak memang kena terima walhal mata kuyu semacam. Dan... saat yang ditunggu-tunggu telah tiba. Kriing!! Rehat! Mehh.. kita serbu kantin ramai-ramai!

                Saya layak dikatakan sebagai 'PEMBELI MIHUN SUP KANTIN PERTAMA'. Heheh. Perut dan main dram, rekoder,piano, biola dan segala macam alat muzik. Ada ritma jazz, instrumental dan nasyeed. Ngeh ngeh. Hari ni boleh curi masa pergi makan dengan geng-geng. Walhal kena bertugas dekat library. Hehe. Hari pertama. Huahua.

                Habis makan, naik kelas. Ohh.. kepala otak aku kena dera lagi dengan English. Ohh.. seksanya jadi murid darjah 6! Huahuahua.

                3 jam perah otak, 3 jam bukak mata besar-besar, akhirnya saat yang ditunggu sampai. Yea! Balik! Ngeh ngeh. Perkara paling disukai hari pertama sekolah.

                Okey. Hah. Penat sudah membebel tentang hari pertama sekolah. Ok. Papaii!!

FUTURE
PAST