she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Err...
30 January 2011 | 0 comments
          Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam segala salam kepada semua pembaca-pembaca.

          Hadehh.. pening kepala. Otak dah ketandussan idea nak membebel kat blog ni.

          Err... err.. err.. ketap bibir. Huh. Nak bebel ape pulak kali ni ye?

          Haa.. saya ada terdengar gosip-gosip yang hangat dan laris. Alaa.. macam makcik jual pisang goreng kat depan lorong tu. Haa.. tapi gosip kali ni tak payah bayar. Free punya! (Akhirnya, Adleen Farhana sudah mula membebel)

         Gosip? Bukan gosiplaa.. khabar angin gamaknya. Entah betul entah tak, ada sok sek sok sek kata yang Facebook a.k.a. Muka Buku nak diDelete bulan Mac ni. Fuh! Betul ke wehh?

          Janganlah delete. Birthday saya bulan May. Huhu. Sadis. *Mata dah terkebil-kebil. 

          Pehh. Kalau Facebook diDelete, tak best-lah! Mesti lost contact dengan kawan-kawan sekepala. :( 

          Tapi, harap-harapnya, itu hanyalah sekadar khabar angin yang berusaha untuk meng'hot-hot'kan jantung orang. 

          Muka Buku, mehh sini. Nak peluk ketat-ketat. Huh. Khabar angin je wehh.

          Oklaa.. sudah-sudahlah sampai sini je ye. Papaii!

FUTURE
PAST