she colours sketchbook home follow

josei-chan
A 15 years old typewriter. Love writing, reading, drawing and typing. A big fan of Hlovate. Jazakillah.


koko de hanasu


okina hakushu
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Sekejap sangat
23 December 2010 | 0 comments
          Bismillah

          Aik? Pelik sungguh. Cepat sungguh. Laju sungguh macam naik roket. Padahal tak naik pun. ==''.

         Apa yang peliknya? Hmm... apa yang peliknya? Apa? Apa?

         Tak adalah pelik sangat. ==''. Cuma sekejap sangat. Tengok tajuk tu pun dah tahu yang sebenarnya saya tersalah masukkan isi entri. Alaa.. tak apa. Sekali-sekala bukannya selalu pun. :D

        Berbalik pada tajuk entri. Sekejap sangat ya, bukan PELIK sangat. Apa yang sekejapnya?

        Okey, yang sekejapnya ialah.... (unsur-unsur saspens) :P

        Pejam celik, pejam celik, tengok-tengok kalendar dah nak naik sekolah. Dah masuk akhir bulan 12. Sekejap sangat. Macam naik roket. Nasib baik tak selembab siput sedut.

        Hmm... *berfikir sambil mengunyah Oreo. Yes! Dah dapat Oreo seperti yang diidam-idamkan! ^_^

       Ish... bayangan UPSR menghantui diri ini. Huh... jam berputar dengan secepat-cepatnya. Nanti dulu. Bukan ke saya yang tak pernah perasan tentang jam tu? ==''

       Sekejap online Facebook. Bila dah puas nyakat kawan, off. Then, buka blog. Pergi kat posting, tak tahu nak post apa. Walhal sebelum tidur banyak nak tulis. Lepas tu, tengok TV. Pagi-pagi, adik yang memonopoli TV. Saya pulak memonopoli komputer. Heheh.

        Kalau dah kata budak kecil, mestilah ceritanya kartun. Saya pulak yang KEBOSANAN ni, tengok je lah apa yang adik tengok. Huh.. nak tahu cerita kartun apa yang ditonton oleh kita orang?

       Pororo the Penguin laa... Apa lagi. Pagi-pagi kan.. ==''


       Lantaklah. Tengok je lah. -.-.

       Lepas ni gerenti tak tahu nak buat apa. Senang kata, bosan. Whoa... bahaya asyik bosan je. Boleh mengakibatkan maut. Isk... bahaya! Bahaya! Bahaya! Boikot bosan! (Saya cakap yang betul. :P)

       Hari ni jugak, tuisyen memonopoli diri saya. Kejap lagi, kelas piano. Malam pulak, tuisyen Science. Banyak kan tuisyen saya? Tak apa. Demi kebaikan negara. ( Apa kena-mengenanya? =='' )

       Hmm.. sampai sini dulu entri kali ni. Nak tengok Little Einstein pulak. Hish.. kejap lagi jadilah budak kecil balik.

      p/s : nasihat kepada diri sendiri, jangan lupa tekan butang like di page Pororo the Penguin dengan Little Einstein di Facebook. ==''.

         

FUTURE
PAST